Hang lampen

De sfeerverlichting en lampen van Takkenlampen.nl zijn lichtdecoratie met decoratietakken, Alle artikelen worden met de hand gemaakt, het product wat u koopt kan dus iets afwijken van de foto. De ontwerpster zal zich echter zoveel mogelijk aan het model van de foto houden, alleen ieder stuks hout is anders maar dit maakt de producten juist uniek!!! Deze lampen zijn op afspraak te bezichtingen in onze schowroom, email naar info@takkenlamp.nl knoops2060 finno rood fab

Decoratietakken Knoops heeft meerdere takkenlampen, zo kunt u op onze webshop plafondlampen vinden , maar ook staande lampen en tafellampen allemaal unieke houten lampen die door Decoratietakken Knoops zelf zijn ontworpen en gemaakt. Maar zeker niet te vergeten onze lichtzuilen en bollampen, met meerdere verstelbare LED verlichtingen die men kunt kopen maar ook huren. Worden vaak verhuurd voor evennementen

Decoratie lampen van Takken.nl worden met de hand gemaakt!  I

In overleg kunnen we een ander maat decoratie lamp dan er hier op de website staat, voor u maken. Email naar info@takkenlamp.nl en we zullen uw vragen beantwoorden.

Houten hanglamp   

 
Bent u op zoek naar een houten hanglamp?
Takkenlamp.nl heeft een groot assortiment in verschillende houten hanglampen. Ons assortiment bestaat onder andere uit handgemaakte houten hanglampen.
 

Verschillende hanglampen

Wij verkopen verschillende soorten houten hanglampen zoals bollampen, brede kronkel hanglampen en smalle hanglampen. Hieronder ziet u een overzicht van al onze hanglampen. Staat de lamp die u zoekt er niet tussen? Dan kunt u een mail sturen naar info@takkenlamp.nl. In overleg kunnen we een lamp voor u op maat maken.
Verschillende houtsoorten
In de houten hanglampen worden verschillende houtsoorten gebruikt.  Wij kunnen lampen maken van:
•Berkentakken
•Perentakken
•Naturel decoratietakken
•Brocante takken

Maten

De houten hanglampen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, ook kunnen wij de lampen op uw gekozen maat maken. De roestvrijstalen frames waar de lampen vaak mee gemaakt worden zijn verstelbaar, hierdoor kunt u de lengte zelf kiezen.
Afwijkende maten zijn mogelijk in overleg, tegen meerprijs.

Verlichting

De verlichting verschilt per houten hanglamp, in de smalle hanglampen kunnen losse lampjes  gemaakt worden maar ook lampjes met lampenkapjes. In de brede kronkel lampen worden losse lampjes in gehangen. In de bollampen zit bovenin een lamp.
 
Wilt u meer weten over een van onze lampen? Klik dan op het betreffende product voor meer informatie. Voor overige vragen kunt u het beste contact opnemen via info@takkenlamp.nl.
 
Resultaten 37 - 41 van 41
Pagina 3 van 3

Hanglamp Brocant Kronkel, Ketting 3 Zwarte kapjes 165cm

Hanging Ketting Brocante kronkel takken...
€ 575,00

Hanglamp Brocant Kronkel, Ketting 3 Vlas Linnen kapjes 165cm

Hanging Ketting Brocante kronkel takken...
€ 575,00

Bollamp Decoratietakken 30cm

Bollamp gemaakt met naturel...
€ 275,00

Bollamp Decoratietakken 50cm

Bollamp gemaakt met naturel...
€ 375,00

Bollamp Decoratietakken 70cm

Bollamp gemaakt met naturel...
€ 450,00
Pagina 3 van 3
  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2021 Takkenlamp