takkenlamp kopen webshopWilt u een warme sfeer in uw interieur creëren? Wilt u uw woonruimtes voorzien van elegante, sierlijke lampen? Denk dan eens aan een takkenlamp, waarmee u zowel stijl als sfeer in uw woning toevoegt! De lamp heeft een normale lampenkap, in een neutrale of een opvallende kleur naar keuze. De lampenpoot wordt echter gesierd door takken. Deze takken kronkelen elegant en sierlijk van de vloer of tafel naar boven tot aan de lampenkap. Hierdoor zorgt de takken lamp voor een natuurlijke en warmere uitstraling in uw huis.

Robuuste uitstraling

Een lamp van takken bestaat in tal van sierlijke varianten. Zo kunt u in plaats van een erg sierlijke takkenlamp met smalle kronkeltakken ook kiezen voor een lamp van takken die dikker zijn en recht tegen de lampenpoot aan staan. Deze lamp geeft een meer robuuste uitstraling aan uw interieur en past tevens goed bij inrichtingen waarbij rust en harmonie voorop staan, vooral doordat de lamp rechte lijnen heeft. Ook kan er gekozen worden voor een stam als lampenvoet. Dit maakt de lamp cleaner qua uitstraling en een dergelijk design past erg goed in een iets strakker interieur.

Takkenlamp in een modern interieur?

Interieurstijlen waarin takken lampen goed passen, lopen erg uiteen. Zo passen de takken met verlichting perfect bij brocante en landelijke interieurs, maar doen ze het ook goed in strakke, moderne en minimalistische interieurs. Zet bijvoorbeeld een staande lamp met takken in de eetkamer en dek de tafel in natuurtinten. Of plaats een dergelijke lamp als schemerlamp naast uw bed, om daar een rustige sfeer te creëren. Of in de serre voor een soepele, stijlvolle en natuurlijke overgang van uw tuin naar binnen.

Bekijk onze takkenlamp webshop en maak kennis met de vele mogelijkheden om uw interieur een bijzondere twist te geven >

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2020 Takkenlamp