takken met verlichting webshopTakken met verlichting zijn vooral in de herfst en winter erg populair en kunnen bijvoorbeeld met kerst voor een gezellige, warme sfeer in huis zorgen. Wist u dat takken met verlichting ook in de zomer erg leuk kunnen zijn, zowel binnen- als buitenshuis? Ze fungeren als echte sfeermaker als het begint te schemeren. Kleine lampjes schijnen subtiel licht op de takken en zorgen zo voor een mysterieus, romantisch effect.

Moderne takken met verlichting

Verlichting is in ieder interieur key voor sfeer en warmte. Of u nu een ouderwetse gloeilamp in uw lamp draait of kiest voor de duurzame led-variant lamp, een lamp straalt altijd licht en sfeer uit. Takken met verlichting zijn er in diverse soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een decoratieve hanglamp in de vorm van een bol, vervaardigd van een stalen frame dat is omwikkeld met takken. Het is echter ook mogelijk om een sfeervolle plafondlamp te kiezen die is gemaakt van een bos kronkeltakken die op speelse wijze is bevestigd aan een nauwelijks zichtbaar roestvrijstalen  frame.

Feestelijk bollamp

Het is ook mogelijk om voor gekleurde feestverlichting te kiezen in de vorm van een bollamp met witte decoratietakken. Deze zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. De bollen kunnen zowel worden opgehangen als op een staander worden gezet. Zo kan deze bolvormige feestverlichting zowel als hangverlichting en lantaarn worden gebruikt. De lichtkleuren zijn overigens instelbaar, dus u kunt de takken met verlichting aanpassen aan uw wensen.

Decoratietakken van hout

Takken met verlichting zijn in de meeste gevallen van ongeverfde takken, waardoor ze hun natuurlijke houtkleur behouden. Hiermee geeft u een interieur een natuurlijke, sfeervolle uitstraling. Mooi in bijvoorbeeld een brocante of landelijk interieur en een unieke en aparte toevoeging aan een industrieel interieur. De mogelijkheden omtrent takken met verlichting zijn eindeloos.

Bekijk de collectie in onze takkenlamp webshop >

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2019 Takkenlamp