naar de takkenlamp webshopEen lamp met houten voet past vrijwel in ieder interieur. De lamp zelf is vrij basic, terwijl de houten voet een hip detail van de lamp is. Lampen met een voet van hout zijn nu helemaal trending en kunnen uw interieur een erg leuke twist geven. Passen lampen met houten voet echt in ieder interieur? Het antwoord is: ja.

Door hun basic design sluiten de lampen goed aan bij alle stijlen die in de hedendaagse inrichtingen de boventoon voeren. De houten lampenvoeten zijn apart, maar door de natuurlijke kleuren en het natuurlijke materiaal is het toch gemakkelijk te implementeren in nagenoeg elk interieur. Zelfs als uw woning is ingericht met lederen banken, glazen tafels en metalen hanglampen; hout past bij alles!     

Soorten lampen met een voet van hout

lamp 34 tafel lamp

Of u nu een vloerlamp met houten poot zoekt voor in uw woonkamer of met een klein tafelexemplaar uw slaapkamer een aparte twist wilt geven, u heeft genoeg keuze. Kies bijvoorbeeld voor een vloerlamp met houten poot die qua kleur en vormen goed bij u en uw smaak past. Zo kunt u kiezen voor een lange, staande lamp met houten voet, waarvan de poot een smalle boomstam of tak is, voor een robuuster interieur. U kunt echter ook kiezen voor een lamp met dunne takken die rondom de poot sierlijk omhoog kronkelen, voor een meer elegante uitstraling.

Trendy & flexibel

Wat u ook kiest, de lampenkap is altijd te vervangen door een andere kleur kap of een kap van ander materiaal. Hierdoor is uw lamp met houten takken flexibel aan te passen voor interieurveranderingen, trends en plaatsing in andere ruimtes. Een aankoop waar u beslist veel plezier van zult hebben!

Bekijk de houten staande lampen webshop en geef sfeer aan uw interieur met de vele soorten lampen met een houten lampenvoet!

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2021 Takkenlamp