lamp met houten takken webshopAls u op zoek bent naar een natuurlijke lamp voor in uw huis, dan is een lamp met houten takken misschien wel wat voor u. Door de houten takken krijgt een dergelijke lamp een natuurlijke uitstraling, wat zorgt voor een rustieke en sfeervolle toevoeging aan uw inrichting. U heeft de keuze uit diverse soorten verlichting, bijvoorbeeld een vloerlamp met hout takken, een hanglamp of een tafellampje gemaakt van hout. Zelfs feestverlichting behoort tot de mogelijkheden!

Een grote variëteit aan houten takken lampen

Waar u ook naar op zoek bent, bij ons zult u een geschikte lamp vinden. Al deze houten verlichting wordt met duurzame en natuurlijke producten gemaakt. Omdat elke tak en boomstam uniek is, kunt u er altijd zeker van zijn dat u een uniek item in huis haalt. Kunt u geen keuze maken omdat u niet weet wat het beste in uw inrichting past? Schakel dan een van onze stylisten in, die u persoonlijk advies op maat kunnen geven. Voor persoonlijk advies bent u altijd welkom in onze winkel, gelegen in Someren-Eind. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

collage banner lampen1

Zelf creatief aan de slag?

Bent u toe aan een nieuwe lamp, maar wilt u deze houten takkenlamp liever zelf maken? Dat is mogelijk, maar hiervoor is wel een dosis creativiteit vereist. Deze creativiteit kunt u opdoen door een van onze workshops te volgen die het hele jaar door gegeven worden. Hier werkt u met diverse materialen, zoals kaarsen, takken, hout en veertjes, om uiteindelijk een eigen lamp met houten takken te creëren. Het leuke hieraan is dat u gegarandeerd een unieke lamp maakt en u hier zelf aan heeft bijgedragen. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze workshops, die vaak worden aangepast aan het seizoen, en u gaat naar huis met een zelfgemaakte houten takken lamp!

Toch liever een unieke lamp met houten takken kopen? Bekijk dan het assortiment in onze webshop.

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2021 Takkenlamp