houten vloerlamp webshopWij van Takkenlamp.nl hebben ons gespecialiseerd in het verwerken van hout in lampen. De vloerlamp met een houten voet is slechts een kleine greep uit onze collectie. Momenteel zijn vloerlampen erg trendy en hebben ze niet alleen een praktische functie, maar maken ze ook een onderdeel uit van de inrichting van bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Onze houten vloerlampen zijn daarom zowel functioneel als decoratief, en dat maakt een dergelijke lamp een ideale rustieke toevoeging aan uw interieur.

Bent u op zoek naar een houten vloerlamp van hoge kwaliteit? Bekijk ons (online) assortiment en kies voor een van onze uniek ontworpen staande lampen. Wanneer u er niet zelfstandig uitkomt, dan kunt u advies op maat krijgen van een van onze gekwalificeerde stylisten die u het beste persoonlijke advies kunnen geven.

Lamp met houten voet

Doordat wij elke houten vloerlamp zelf produceren en hiervoor natuurlijk hout gebruiken, is geen enkel design hetzelfde. Elke boomstam of tak heeft namelijk ietwat andere uiterlijke kenmerken, dis u bent altijd zeker van een unieke houten vloerlamp. Hoewel de lampenkap in sommige gevallen dus hetzelfde is, krijgt de lamp toch een unieke uitstraling door de houten voet van de vloerlamp. Dit is natuurlijk ook van toepassing op de andere producten in ons assortiment, bijvoorbeeld de hanglampen en de tafellampjes.

Wilt u de houten lampen eerst in het echt bekijken? Dat kan! Bezoek dan onze winkel op ons bedrijfsterrein in Someren-Eind en bekijk de houten verlichting waarmee u de inrichting van uw huis extra sfeer kunt geven.

Kwalitatieve houten vloerlamp

Takkenlamp.nl is een onderdeel van Knoops Decoratietakken, gelegen in Someren. Dankzij onze 20 jaar ervaring met het werken met decoratietakken en het feit dat wij het productieproces volledig in eigen hand hebben, zijn wij in staat om kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs aan te bieden. Wat verder belangrijk is om te weten is dat alleen gebruik maken van natuurlijk hout, wat ook bijdraagt aan de kwaliteit van onze producten. Dit geldt ook voor onze houten vloerlamp, die elke inrichting een natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft.

Houten vloerlamp kopen? Bekijk het aanbod in onze webshop!

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2021 Takkenlamp