naar webshopMet een houten staande lamp geeft u uw interieur een landelijke sfeer. Zelfs in een erg moderne inrichting kan een staande lamp van hout een huiselijkere en warmere touch geven aan het geheel. De staande lamp heeft een normale, stoffen lampenkap, maar de voet is gemaakt van hout of takken.

Staande lamp met houten voet bij diverse stijlen  

Een staande lamp met houten voet is helemaal hip en past dus bijzonder goed in een landelijk en brocante interieur. Dit ligt erg voor de hand, aangezien men erg veel gebruik maakt van houten meubels in een dergelijk interieur en de nadruk erg ligt op natuurlijke materialen. Een dergelijke lamp staat daarom ook erg mooi in een etnisch interieur, omdat etnische printjes bijzonder goed samengaan met het robuuste hout.

Een hippe twist

Ook meer trendy interieurs kunnen worden voorzien van een houten staande lamp, aangezien het zorgt voor een prettig contrast. Denk bijvoorbeeld aan een zwart-wit of industrieel interieur met veel metalen en kunststoffen accessoires en meubels. Een dergelijke inrichting krijgt meteen een iets warmere sfeer door het gebruik van een natuurlijk materiaal als hout. Het geeft als het ware een aparte 'twist' aan het interieur. Een soort verrassend aspect dat men niet meteen verwacht. Zoiets maakt een interieur meteen meer "eigen" en sprekend.

Lamp met houtstam

lamp 37 staand

Hoewel deze website de naam 'takkenlamp' draagt, maken we niet uitsluitend gebruik van takken. U kunt namelijk ook kiezen voor een mooie houten staande lamp die is vervaardigd van een houten stam. Dit geeft een iets cleanere uitstraling dan een lamp die gemaakt is van takken. U vindt beide soorten lampen in ons assortiment.

Kies uw staande houten lamp

We kunnen concluderen dat u met een houten staande lamp alle kanten op kunt. Vooral met een lamp van Takkenlamp.nl, want elk ontwerp is volledig uniek doordat geen enkel stuk hout hetzelfde is. Wilt u ook een unieke en sfeervolle lamp in uw interieur? Bekijk de vele verschillende houten staande lampen en kies de staande lamp met houtdetail die goed bij uw smaak en interieur aansluit.

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2020 Takkenlamp