houten hanglamp webshopIn veel huishoudens hangt reeds een hanglamp boven de eettafel, maar wellicht wilt u een iets apartere variant. Een houten variant is dan een goed idee! Een houten hanglamp is een bijzondere vorm van verlichting en past goed in nagenoeg elke inrichting. Doordat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen is elke lamp uniek. Elke houten hanglamp wordt met zorg ontworpen en vervaardigd door de professionals van Takkenlamp.nl. Hierdoor weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Verschillende soorten hangverlichting

In onze webshop ziet u in een duidelijk overzicht ons assortiment aan houten hanglampen. Zo maken wij verticaal hangende lampen, maar ook hangende bollampen en lampen met gekronkelde takken. Bij ons slaagt u beslist voor een perfecte houten hanglamp, en daar zijn wij trots op! Onze producten worden namelijk met veel zorg geproduceerd, zodat u zeker kunt zijn van milieu-vriendelijke, duurzame én kwalitatieve artikelen.

Natuurlijke hanglamp van hout

Collage hanglampen 1Zoekt u dus een nieuwe hanglamp voor in uw huis of bent u eens toe aan iets nieuws? Overweeg dan om een hanglamp met hout aan te schaffen. Dit type lampen ziet men tegenwoordig steeds meer, omdat de lampen door het hout een gezellige en natuurlijke uitstraling hebben. Omdat geen enkele stuk hout natuurlijk hetzelfde is, kunnen er kleine verschillen tussen de producten zijn die uw hanglamp van hout een extra speciale uitstraling geven. Voor een unieke houten hanglamp bent u hier dus aan het juiste adres.

Decoreer uw huis met hout

Als aanvulling op de houten hanglampen bieden we ook staande lampen en decoratietakken. Zodoende kunt u uw huis helemaal inrichten met houten details voor een natuurlijke en robuuste uitstraling. Vindt u zichzelf hier (nog) niet creatief genoeg voor? Volg dan een workshop, speciaal aangepast op het seizoen waarin deze gegeven wordt, en leer de fijne kneepjes van het vak!

De mooiste houten hanglampen vindt u in onze webshop www.takkenlamp.nl

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2021 Takkenlamp