tafellamp

Webshop www.takkenlamp.nl is een onderdeel van Knoops Decoratietakken in Someren. Wij hebben 20 jaar ervaring met het telen van allerlei soorten kronkelwilgen/ decoratietakken. Deze takken worden in allerlei soorten en vormen verkocht en bewerkt, zo ook onze zelfgemaakte unieke takken verlichting. Of u nu op zoek bent naar een lamp met houten voet, een plafondlamp met takken, een houten vloerlamp, een houten hanglamp of sfeervolle en unieke feestverlichting, u vindt het in onze webshop.

Unieke takkenlampen door Decoratietakken.nl zelf ontworpen. De Decoratie Takkenlampen zijn in overleg aan te passen aan uw eigen wensen, zoals een maatje groter of kleiner.

Sinds 2 jaar verkopen wij onze producten ook aan particulieren via onze webshoppen www.decoratietakken.nl en www.takkenlamp.nl.

Doordat wij de totale productie zelf in handen hebben en in grote aantallen produceren kunnen wij snel en concurrerende prijzen hanteren voor de consument.

Veel van onze producten zijn uniek, dus voor de consument niet op een andere manier te verkrijgen.Ons team van decoratietakken wil u graag helpen met uw decoratieve wensen.

Voor vragen mail ons op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • duurzame producten

 

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina. Like ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, ingezonden foto’s en sfeer impressies.

Adres

Beliënberkdijk 21
5712 SE Someren-Eind
Tel: 06 29592255

Bedrijfsfilm

Copyright © 2022 Takkenlamp